O nás Kontakt Obch. pod. » Ochrana osobných údajov

Ochrana osob. údajov Z.č. 122/2013

 

Ochrana osobných údajov 

  • Kupujúci - v prípade fyzickej osoby oznamuje predávajúcemu svoje meno, priezvisko, celú adresu aj s psč, tel. číslo, ak si kupujúci želá info o doručení času zásielky z E-shopu tak mobilné číslo a E-mail pre spávne a presné doručenie zásielky, ako i prípadnej komunikácii medzi kupujúcim a predávajúcim
  • Kupujúci - v prípade právnickej osoby, alebo podnikateľ oznámi predávajúcemu svoje obchodné meno, adresu sídla, psč, Ičo, Dič, alebo Ič DPH, číslo telefonu a E-mail pre spávne a presné doručenie zásielky, ako i prípadnej komunikácii medzi kupujúcim a predávajúcim
  • Predávajúci pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona 122/2013 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na uzavretie spotrebiteľskj zmluvy.
  • Objednávateľ dáva odoslaním objednávky súhlas, že údaje o objednávateľovi a jeho nákupoch budú predávajúcim zhromažďované a používané.
  • Účelom spracovania osobných údajov je ich využitie na plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú predávajúci uzatvára s kupujúcim vytvorením objednávky a to konkrétne na E-shop Koifarm.sk
  • Kupujúci má právo a možnosť aktualizovať osobné údaje po vytvorení objednávky, alebo E-mailom na koifarm@koifarm.sk 
  • Osobné údaje zadávané kupujúcim pri objednávke tovaru považuje predávajúci za dôverné a nebudú poskytnuté tretím subjektom s výnimkou partnerov zabezpečujúcich platobný styk, resp. dodanie tovaru-Doručovacím spoločnostiam kuriérom.
  • Na základe písomnej žiadosti môže kupujúci od predávajúceho žiadať potvrdenie, či sú, alebo nie sú osobné údaje o kupujúceho spracúvané, info o spracúvaní osobných údajov, zoznam osobných údajov, ktoré sú o kupujúcom predmetom spracúvania, opravu alebo likvidáciu nesprávnych, neúplných, alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, likvidáciu osobných údajov, ktorých účel sa skončil, ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže kupujúci požiadať o ich vrátenie, likvidáciu osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, ak došlo k porušenie zákona.
  • Kupujúci pri podozrení, že jeho osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať Úradu na ochranu osobných údajov návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Koifarm Vlčany 15.4.2017          

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

ZjI3M